OV-fiets beschikbaarheid

Welkom op ovfietsbeschikbaar.nl

Zoek naar een verhuurlocatie:

Over ovfietsbeschikbaar.nl

Vragen over de OV-fiets? Dan moet u bij de Nederlandse Spoorwegen zijn. Meer informatie over (het huren van) de OV-fiets en contactgegevens van NS OV-fiets zijn te vinden op deze pagina.

De website ovfietsbeschikbaar.nl is een particulier initiatief, er zijn geen banden de exploitant van de OV-fiets (de Nederlandse Spoorwegen). De website is in 2017 gestart om de beschikbaarheid van OV-fietsen makkelijker vindbaar te maken.

De gegevens die op deze website getoond worden komen in de basis van OpenOV. Voor de historische beschikbaarheid wordt een eigen database gebruikt, waarin beschikbaarheidsgegevens staan vanaf het jaar 2017.

Het aantal fietsen, de locatie, de routebeschrijving en/of de openingstijden kloppen niet

De basisgegevens voor deze website (de aantallen actueel beschikbare fietsen, de locatie, een eventuele routebeschrijving en openingstijden) worden aangeleverd door de exploitant van de OV-fiets, de Nederlandse Spoorwegen. Indien er iets niet klopt aan deze zaken, kunt u dit het beste rechtstreeks melden bij Nederlandse Spoorwegen. Dit kan hier:

Doe een melding bij NS

Andere feedback en sugggesties

Heeft u feedback over of verbetersuggesties voor de site? Deze zijn altijd welkom! Laat ze weten via feedbackovfietsbeschikbaar.nl. Ook vragen en dataverzoeken kunt u richten aan dit e-mailadres.

Cookies en privacy