OV-fiets beschikbaarheid

Welkom op ovfietsbeschikbaar.nl

Zoek locatie:

Over ovfietsbeschikbaar.nl

Vragen over de OV-fiets? Dan moet u bij de Nederlandse Spoorwegen zijn. Meer informatie over (het huren van) de OV-fiets en contactgegevens van NS OV-fiets zijn te vinden op deze pagina.

De website ovfietsbeschikbaar.nl is een particulier initiatief, er zijn geen banden de exploitant van de OV-fiets (de Nederlandse Spoorwegen). De website is in 2017 gestart om de beschikbaarheid van OV-fietsen makkelijker vindbaar te maken.

De gegevens die op deze website getoond worden komen in de basis van OpenOV. Voor de historische beschikbaarheid wordt een eigen database gebruikt, waarin beschikbaarheidsgegevens staan vanaf het jaar 2017.

Heeft u vragen of verzoeken over de website of de data, stuur dan een mailtje naar infoovfietsbeschikbaar.nl met uw vraag of verzoek.

Feedback en sugggesties

Heeft u feedback over of verbetersuggesties voor de site? Deze zijn altijd welkom! U kunt feedback en suggesties doorgeven via onderstaand formulier. Dit formulier is alleen bedoeld voor vragen en suggesties met betrekking tot deze website.

Vul uw naam en emailadres in als u een reactie wilt otvangen.